Social Schools

Communicatie vinden wij belangrijk. Daarbij is ons doel om u zo snel en zo direct als mogelijk te informeren over de activiteiten en ontwikkelingen op en rondom onze school.

Om onze doelstelling te realiseren maken wij gebruik van Social Schools, waarmee wij in staat zijn u zowel via e-mail als, indien gewenst voor urgente berichten, via een push bericht, te bereiken. Ook biedt het ons onder andere mogelijkheden u via de schoolkalender sneller en beter inzicht te geven in de activiteiten op school.In het kort ontvangt u via de service van Social Schools de volgende voordelen:
  • nooit meer berichten kwijtraken door de beschikbaarheid van een online archief;
  • inzicht in de actuele contactgegevens van klasgenoten voor ouders die dat willen;
  • altijd een actueel overzicht van de activiteiten op school middels de online schoolkalender;
  • automatische inschrijflijsten en planningsfunctie;
  • naast de primair verzorgenden ook eenvoudig andere verzorgers (grootouders, buren, BSO) toevoegen.        
Voor u als ouder/verzorger zijn er geen kosten verbonden aan het gebruik van deze service. Het enige wat we u straks vragen is om regelmatig in te loggen en uw gegevens te beheren waarmee we u kunnen bereiken. Tevens beheert u hier de privacygegevens van uw kinderen.

Verder vragen wij u om na het ontvangen van de uitnodiging via de mail, direct de code van uw kind(eren) te activeren door te klikken op de link. U maakt hierbij een account aan. Heeft u al kinderen op een school die gebruik maken van Social Schools? Dan heeft u geen nieuw account nodig en kunt u eenvoudig uw kind toevoegen.