Onze school

De “Annie M.G. Schmidt” is een openbare basisschool en genoemd naar een van de beroemdste Nederlandse kinderboekenschrijfsters... Annie M.G. Schmidt.

Wij zijn er heel trots op de naam van zo’n beroemdheid te mogen dragen! Ook Annie M.G. Schmidt was er erg trots op dat een basisschool haar naam ging dragen, zij kwam op 2 april 1993 persoonlijk de hoofdvestiging aan de Martina Kramersstraat officieel openen!

Op een openbare basisschool, zoals o.b.s. Annie MG Schmidt, zitten kinderen met allerlei verschillende achtergronden. Het kan daarbij gaan om verschil in achtergrond voor wat betreft geloof, cultuur en/of ras.
Wij bieden daarom een goede afspiegeling van de maatschappij, waarin de kinderen in hun vrije tijd spelen, opgroeien en dus leven. Een openbare school is daarom dé plaats bij uitstek om kinderen te leren respect voor elkaar en hun leefomgeving te hebben.  


Onze schoolleiding

Op onze school werken wij met locatiecoaches. Iedere locatie kent haar eigen coach. Met uw vragen en opmerkingen over de school kunt u contact opnemen met de locatiecoach.

Uiteraard gaat u met uw vragen over uw kind naar de leerkracht.

Locatiecoaches

Martina Kramersstraat
Danique Exaltus
Bereikbaar op: 0181-630433

Wilhelmina Bladergroenstraat
Yolanda Bol
Bereikbaar op: 0181-643406

De schoolleiding, Aad Struijk, is uiteraard ook bereikbaar op bovenstaande telefoonnummers.